Δημήτρης Ματσούκας

ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο κύκλος…

17/09/2020

Ο κύκλος είναι μια ατέρμονη διαδρομή φτιαγμένη από άπειρα σημεία....

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εμείς και τα κ*λομηχανάκια μας…

13/08/2020

  Πριν από περίπου ένα μήνα, σταματημένος σε φανάρι στην...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τόσο απλά..Τόσο ταξιδιωτικά..

03/06/2020

Τοποθέτησα το ασύρματο τηλέφωνο στη θέση του.   Το αυτί...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Eίμαι ο Δημήτρης, γεννήθηκα στην Αθήνα αλλά ζώ και εργάζομαι στη Χαλκίδα.  Άρρωστος με τη σκηνοθεσία, ερωτευμένος με τη μοτοσυκλέτα.. συνδυασμός που μας έφερε εδώ που μας έφερε.. Το ταξίδι με τη μοτοσυκλέτα με έκανε να βλέπω τη ζωή διαφορετικά. Και μέσα από το ταξίδι θέλω να μεταφέρω τις εμπειρίες μου και να αναδείξω τις ομορφιές της χώρας μας..

Έχοντας ως χόμπι τη μοτοσυκλέτα και τα ταξίδια, αποφάσισα να τα συνδυάσω και να δημιουργήσω αυτό το χώρο για να συγκεντρώνω όλες μου τις ταξιδιωτικές εμπειρίες και να παροτρύνω όλους να ταξιδέψουν, και να γνωρίσουν την υπέροχη σε ομορφιά και μοναδικότητα χώρα μας. Παρά τις δυσκολίες των καιρών, ένα ταξίδι δε χρειάζεται να είναι οικονομική υπέρβαση. Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές πρακτικές και μέρη, μέσα από τα οποία μπορεί κανείς να απολαύσει τη μαγεία ενός ταξιδιού, είτε αυτό είναι στις δύο ή στις τέσσερις ρόδες, έιτε σε μια αναπαυτική θέση αεροπλάνου ή τραίνου..
Το Travel Diary είναι μια συλλογή ταξιδιωτικών εμπειριών μέσα από κείμενα, φωτογραφίες και οδοιπορικά βίντεο.

Όλα λοιπόν ξεκίνησαν το 2018 όταν αποφάσισα να καταγράψω σε βίντεο όλα τα ταξίδια και τα road trips που έκανα σε διάφορα μέρη της Ελλάδας τα οποία ήθελα να παρουσιάσω και να προτείνω ως εναλλακτική επιλογή για ημερήσιες ή και πολυήμερες αποδράσεις σε φίλους..

Σύντομα κατάλαβα πως συνδυάζοντας τα ταξίδια με τη σκηνοθεσία και τη δημιουργία βίντεο, θα μπορούσα να μοιραστώ μέσα από το κανάλι μου στο YouTube, και έτσι δημιουργήθηκε ο Cookosrider, ένα ταξιδιωτικό κανάλι, βίντεο του οποίου βλέπετε μέσα από το TravelDiary.

Μέχρι στιγμής έχω ταξιδέψει στην Ελλάδα, στην Αμερική και στην Ευρώπη, αλλά δυστυχώς δεν είχα πάντοτε τη δυνατότητα να καταγράψω αυτές μου τις εμπειρίες.

Ελάτε μαζί μου να γνωρίσουμε την Ελλάδα, και γιατί όχι, και τον υπόλοιπο κόσμο..

Σύντομα κατάλαβα πως συνδυάζοντας τα ταξίδια με τη σκηνοθεσία και τη δημιουργία βίντεο, θα μπορούσα να μοιραστώ μέσα από το κανάλι μου στο YouTube, και έτσι δημιουργήθηκε ο Cookosrider, ένα ταξιδιωτικό κανάλι, βίντεο του οποίου βλέπετε μέσα από το TravelDiary

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ

Είμαι ο Δημήτρης, γεννήθηκα στην Αθήνα αλλά ζώ και εργάζομαι στη Χαλκίδα. Άρρωστος με τη σκηνοθεσία, ερωτευμένος με τη μοτοσυκλέτα.. συνδυασμός που μας έφερε εδώ που μας έφερε.. Το ταξίδι με τη μοτοσυκλέτα με έκανε να βλέπω τη ζωή διαφορετικά. Και μέσα από το ταξίδι θέλω να μεταφέρω τις εμπειρίες μου και να αναδείξω τις ομορφιές της χώρας μας..