Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου του Traveldiary

O Traveldiary λειτουργεί τον ιστότοπο http://traveldiary.gr, που παρέχει την ΥΠΗΡΕΣΙΑ.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιείται για να ενημερώσει τους επισκέπτες του ιστότοπου σχετικά με τις πολιτικές μας για τη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη Προσωπικών Πληροφοριών, αν κάποιος αποφασίσει να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία μας, τον ιστότοπο του Traveldiary.

Αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μας, τότε συμφωνείτε με τη συλλογή και χρήση πληροφοριών σύμφωνα με αυτήν την πολιτική. Οι Προσωπικές Πληροφορίες που συλλέγουμε χρησιμοποιούνται για την παροχή και βελτίωση της υπηρεσίας. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε ή θα μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με κανέναν εκτός από αυτό που περιγράφεται σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου.

Οι όροι που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου έχουν την ίδια σημασία με αυτήν που έχει στους Όρους και Προϋποθέσεις μας, που είναι προσβάσιμοι στο http://traveldiary.gr, εκτός αν καθορίζεται διαφορετικά σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου.

Συλλογή και Χρήση Πληροφοριών

Για καλύτερη εμπειρία κατά τη χρήση της υπηρεσίας μας, ενδέχεται να απαιτήσουμε από εσάς να μας παρέχετε ορισμένες προσωπικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, του ονόματός σας, του αριθμού τηλεφώνου και της διεύθυνσης σας. Οι πληροφορίες που συλλέγουμε θα χρησιμοποιηθούν για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ή για να σας αναγνωρίσουμε.

Δεδομένα Καταγραφής (Log Data)

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι κάθε φορά που επισκέπτεστε την υπηρεσία μας, συλλέγουμε πληροφορίες που ο περιηγητής σας μας στέλνει και ονομάζονται Δεδομένα Καταγραφής. Αυτά τα Δεδομένα Καταγραφής μπορεί να περιλαμβάνουν πληροφορίες, όπως η διεύθυνση του διακομιστή Internet Protocol (“IP”) του υπολογιστή σας, η έκδοση του περιηγητή, οι σελίδες της υπηρεσίας μας που επισκέπτεστε, η ώρα και η ημερομηνία της επίσκεψής σας, ο χρόνος που δαπανήθηκε σε αυτές τις σελίδες και άλλα στατιστικά στοιχεία.

Κουλούρια (Cookies)

Τα κουλούρια είναι αρχεία με μικρή ποσότητα δεδομένων που χρησιμοποιούνται συνήθως ως ανώνυμο μοναδικό αναγνωριστικό. Αυτά στέλνονται στον περιηγητή σας από τον ιστότοπο που επισκέπτεστε και αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας.

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί αυτά τα “κουλούρια” για να συλλέξει πληροφορίες και να βελτιώσει την υπηρεσία μας. Έχετε την επιλογή να αποδεχτείτε ή να αρνηθείτε αυτά τα κουλούρια και να γνωρίζετε όταν ένα κουλούρι στέλνεται στον υπολογιστή σας. Εάν επιλέξετε να αρνηθείτε τα κουλούρια μας, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένα τμήματα της υπηρεσίας μας.

Παροχείς Υπηρεσιών

Ενδέχεται να απασχολούμε εταιρείες και άτομα τρίτων για τους ακόλουθους λόγους:

Θέλουμε να ενημερώσουμε τους χρήστες της υπηρεσίας μας ότι αυτοί οι τρίτοι έχουν πρόσβαση στις Προσωπικές Πληροφορίες σας. Ο λόγος είναι να εκτελέσουν τα καθήκοντα που τους ανατέθηκαν εκ μέρους μας. Ωστόσο, υποχρεούνται να μην αποκαλύπτουν ή να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.

Ασφάλεια

Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη σας που μας παρέχετε τις Προσωπικές Πληροφορίες σας, γι’ αυτό προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε εμπορικά αποδεκτά μέσα για την προστασία τους. Αλλά θυμηθείτε ότι κανένας τρόπος μετάδοσης μέσω του Διαδικτύου ή μέσο αποθήκευσης ηλεκτρονικών δεδομένων δεν είναι 100% ασφαλής και αξιόπιστος, και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλειά τους.

Συνδέσεις προς Άλλους Ιστότοπους

Η υπηρεσία μας μπορεί να περιέχει συνδέσεις προς άλλους ιστότοπους. Εάν κάνετε κλικ σε μια σύνδεση τρίτου, θα ανακατευθυνθείτε σε αυτόν τον ιστότοπο. Σημειώστε ότι αυτοί οι εξωτερικοί ιστότοποι δεν λειτουργούν από εμάς. Επομένως, σας συνιστούμε έντονα να ελέγξετε την Πολιτική Απορρήτου αυτών των ιστότοπων. Δεν έχουμε καμία ελευθερία επί του περιεχομένου, των πολιτικών απορρήτου ή των πρακτικών των ιστότοπων ή των υπηρεσιών τρίτων.

Προσωπικά Δεδομένα Παιδιών

Οι υπηρεσίες μας δεν απευθύνονται σε ανηλίκους κάτω των 13 ετών. Δεν συλλέγουμε επιδεκτικά προσωπικά αναγνωρίσιμα δεδομένα από παιδιά κάτω των 13 ετών. Στην περίπτωση που ανακαλύψουμε ότι ένα παιδί κάτω των 13 ετών μας έχει παράσχει προσωπικές πληροφορίες, τις διαγράφουμε αμέσως από τους διακομιστές μας. Εάν είστε γονέας ή κηδεμόνας και γνωρίζετε ότι το παιδί σας έχει παράσχει προσωπικές πληροφορίες σε μας, επικοινωνήστε μαζί μας για να είμαστε σε θέση να λάβουμε τα αναγκαία μέτρα.

Αλλαγές σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου

Μπορεί να ενημερώσουμε την Πολιτική Απορρήτου μας από καιρό σε καιρό. Συνεπώς, σας συνιστούμε να ελέγχετε αυτήν τη σελίδα περιοδικά για οποιεσδήποτε αλλαγές. Θα σας ενημερώνουμε για οποιεσδήποτε αλλαγές δημοσιεύοντας τη νέα Πολιτική Απορρήτου σε αυτήν τη σελίδα. Αυτές οι αλλαγές ισχύουν αμέσως, μετά τη δημοσίευσή τους σε αυτήν τη σελίδα.

Η Πολιτική Απορρήτου μας δημιουργήθηκε με τη βοήθεια του Προτύπου Πολιτικής Απορρήτου.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προτάσεις σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.