ΕΚΠΟΜΠΕΣ

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ

Κάθε Σάββατο στις 14:00

Επανάληψη: Δευτέρα 18:30

Κάθε Σάββατο στις 14:00

Επανάληψη: Δευτέρα 18:30

TV100-COSMOTE TV

Ενημερωτική ταξιδιωτική εκπομπή
Kάθε 
Σάββατο στις 14:30 και Δευτέρα 18:30 (Ε)

Με το μοτό πως “ένας προορισμός δεν είναι ποτέ απλά ένα μέρος, αλλά ένας νέος τρόπος να βλέπουμε τα πράγματα” το Τraveldiary είναι μία ταξιδιωτική εκπομπή που έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει τον τηλεθεατή σε όλη την Ελλάδα πάνω σε δύο τροχούς και να του συστήσει έναν απλό και ταυτόχρονα εναλλακτικό τρόπο ταξιδιού. Ο Δημήτρης ταξιδεύοντας τα τελευταία 4 χρόνια σε πολλές και ενδιαφέρουσες γωνιές της χώρας μας, προβάλλει τις ομορφιές και την ιστορία της, δίνοντας σημαντικές πληροφορίες στον επίδοξο ταξιδιώτη να απολαύσει τις γεύσεις, να βαδίσει στις διαδρομές και τη φύση και να γνωρίσει την ιστορία του κάθε μέρους. Το ταξίδι είναι εικόνες και αίσθηση, είναι άνθρωπος και φύση, και με αυτή την ιδιαίτερη σκηνοθετική ματιά που αποτυπώνεται η κάθε εμπειρία στο Traveldiary, o τηλεθεατής γίνεται φίλος και συνοδοιπόρος σε κάθε χιλιόμετρο, σε κάθε βήμα. Είναι το ταξίδι στην οθόνη, όπως θα έπρεπε να είναι. Μια γιορτή από γνώσεις, συναισθήματα και χρώματα! Επιμέλεια-Παρουσίαση: Δημήτρης Ματσούκας

COOKOSRIDER MADVIRAL

Το Mad Viral είναι ένα καινοτόμο project που έχει έρθει στην πλατφόρμα της Cosmote TV για να μεταφέρει τον παλμό του διαδικτύου στη μικρή οθόνη. Το κανάλι αποτελείται αποκλειστικά από περιεχόμενο που κυκλοφορεί στο Ελληνικό YouTube. Το πρόγραμμα έχει σχηματιστεί από 70% βίντεο αγαπημένων creators και 30% από τις μεγαλύτερες International και εγχώριες μουσικές επιτυχίες.

Το κανάλι έχει το δικό του ‘look n’ feel’ το οποίο το κάνει μοναδικό στα μάτια του τηλεθεατή. Cool logo, σε fun χρώματα (φούξια και μοβ), σύγχρονα γραφικά και trailer IDs, ενώ η κάθε ζώνη έχει τη δική της ξεχωριστή και εντυπωσιακή σηματοποίηση.

Το Mad Viral εκπέμπει δυνατά πάνω από ένα χρόνο και έχει προσφέρει σε χιλιάδες κόσμο, αμέτρητες ώρες διασκέδασης! Συντονίσου κι εσύ στη θέση 602 στη Cosmote TV και δες το viral κόσμο να ξετυλίγεται μέσα από την οθόνη της τηλεόρασής σου. Τα καλύτερα βίντεο του Ελληνικού YouTube, σε περιμένουν back to back και χωρίς διαφημίσεις! Τι περιμένεις;

Το κανάλι έχει απ’όλα! Lifestyle, Fashion, Stand Up Comedy, Travel Vlogs, Everyday Vlogs, Education, DIYs, Fitness και πολλά πολλά ακόμα! Μπορείς να απολαύσεις όλους τους αγαπημένους σου creators αλλά και να ανακαλύψεις νέα, φοβερά YouTube κανάλια που θα σε κάνουν να κολλήσεις μόνο με ένα click!